Välkommen till Norrvange Stugor!

Våra trevliga timmerstugor ligger strax utanför Kappelshamn på Norra Gotland och byggdes 1994 av Gotlands största ishockeyprofil, Håkan Loob. På platsen där stugorna nu ligger låg det för länge sedan en bondgård. Rester av trädgården finns kvar och syns tydligast i de syrenhäckar som bitvis omger stugorna.

Stugorna är rymliga, 60 kvm och välisolerade med egen dusch och toalett, kök, matplats, allrum och 3 sovrum (2 rum har våningsäng och 1 rum med två enkelsängar), så varför inte komma och bo även när det inte är högsommar.

Våren med havsöringsfisket, fågelliv och försommaren med all grönska. Hösten brukar vara underbar med färgerna och lugnet som följer efter en hektisk sommar.

Norra Gotland har en fantastisk miljö och natur, bl a med den underbara stenkusten, långa sandstränder och gamla kalkbrott att utforska eller bada i, fina fiskevatten med havsöring och mycket mer!

Gotland Ring, för de motorintresserade, ligger bara ett par kilometer bort.

Vi hoppas att alla tidigare gäster vill komma tillbaka och att ni som inte varit här tidigare känner er riktigt välkomna!

Hoppas vi ses!
/ Maria o Anders