Fiske på Gotland

Gotland erbjuder ett av världens bästa havsöringsfiske! Norra Gotland är ett eldorado för dig som vill fiska efter havsöring. Det går att fiska från land i princip var som helst, men det finns så klart mer eller mindre attraktiva områden. Det är bara att välja utifrån vilket håll vinden blåser.

Tidig vår eller sen höst är det som gäller och från Norrvange Stugor har du endast några hundra meter ner till det närmaste fisket. Det är aldrig längre än ett par mil, oavsett vilken sida av ön du väljer.

Enkätundersökning om havsöringsfisket på Gotland!
Inom projektet Fiskeland Gotland har Sportfiskarna via regionkontoret i Visby tagit fram en enkät för dig som fiskar havsöring på Gotland. Syftet med enkäten är att försöka bygga upp information om sportfiskares vanor och erfarenheter kring det gotländska havsöringsfisket. Förhoppningen är att genom enkäten få in värdefulla data som i längden kan användas som underlag för förvaltningen av det gotländska havsöringsbeståndet. Som sportfisketurist besvarar du enkäten efter avslutad fiskeresa, den tar ca 4 min att besvara och den är helt anonym. För att delta i enkätundersökningen, klicka på länken!

Länk till enkät: https://sv.surveymonkey.com/r/FiskelandGotland

För mer information om fiske på Gotland gå in på www.fiskelandgotland.se